Yunik profil

Om Yunik

Yunik er din farvehandel i byggemarkedet. Yunik tilbyder et bredt udvalg af produkter til alle typer af malerprojekter – fra vådrum til facade og fra vægmaling til spartelmasse. Guides til projekter og produkter hjælper dig til et godt resultat – hver gang.

Toning foregår direkte i butikken, så du med det samme kan få din valgte farve med hjem. Og kan du ikke beslutte dig, har vi forskellige inspirationsmaterialer, der gør det nemt og enkelt.

I Yunik har vi ikke mange hundrede forskellige farver. I stedet anbefaler vi dig konkrete farver og kombinationer baseret på den stemning, du ønsker dig.

Yunik Paint Smarter gør det svære valg nemt og enkelt.

Yunik DNA

Kernen i Yunik er simple, effektive løsninger indenfor indendørs og udendørs maleropgaver. Yunik leverer god værdi for pengene og prioriterer den nemme, men stilfulde løsning.
Yunik reflekterer vor tids trends og tendenser, og leverer farver og produkter i et moderne udtryk.

Yunik profil

Yunik er totalleverandør af skandinaviske produkter til konkurrencedygtige priser inden for maling, træbeskyttelse, maleværktøj, vægbeklædning, slibeartikler og rengøringsprodukter, og det betyder, at du kan nøjes med at handle det hele ét sted.

Yunik har siden 1974 markedsført maling og maleværktøj på det skandinaviske marked. Yunik sælges i hele Skandinavien; Norge, Sverige og Danmark, hvor produktionen ligeledes foregår.

Med Yunik er der fokus på dig som kunde gennem et stærk butiksnetværk med gode butiksmaterialer og kundevenlig vejledning, hvilket har til formål at skabe et stærkt og troværdigt valg i dit byggemarked.